Povestea Advantage Cars

În inima capitalei, unde pulsul urban se îmbină cu eleganța și stilul, se află nucleul visurilor pe patru roți, Advantage Cars România!

Ghidare în tot procesul de achiziție!

Pasiune pentru excelență la orice viteză!

Din 2010, am pornit cu un singur obiectiv în minte: să aducem în viața pasionaților de mașini soluții premium. Pentru noi, o mașină nu este doar un mijloc de transport, ci o extensie a personalității, o alegere care reflectă aspirațiile, ambițiile și stilul de viață.

Achiziția unei mașini este o călătorie. Și ca orice călătorie, ai nevoie de oameni de încredere. Consultanții noștri sunt aici pentru a elimina incertitudinile și a face procesul cât mai ușor posibil. Fie că este vorba de specificații tehnice sau informații de finanțare, suntem aici pentru tine.

"Excelența nu este un simplu rezultat, ci esența a ceea ce facem zilnic. În fiecare serviciu oferit, vedem o promisiune a dedicării și a pasiunii noastre pentru perfecțiune."

Vali RADU

General Manager Advantage Cars

Premium Auto

Autoturisme care spun povești.

Fiecare mașină din parc-ul nostru are propria sa poveste. De la mașinile noi, strălucitoare și pline de energie, până la cele second-hand, care au văzut zorii unei zile pe Autobahn și apusul soarelui pe Transfăgărășan.

 

Știm că pentru tine nu este doar despre a conduce, ci despre a trăi experiența drumului.

+1000

Autoturisme tranzacționate

98%

Rată de recomandare

+500

Clienți mulțumiți

+12

Ani experiență

Viitorul este luminos

Într-o lume în constantă schimbare, ne străduim să fim mereu cu un pas înainte. Viziunea noastră nu este doar să vândem mașini, ci să construim relații durabile cu clienții noștri. Dorința noastră este ca, prin Advantage Cars, să transformăm drumurile României într-o defilare de eleganță, performanță și stil.

Test Drive la orice mașină

Alegerea ta, încrederea noastră!

Livrare acasă

Totul pentru un confort sporit!