Soluții Buy Back & Trade-In

Simplitate. Valoare. Flexibilitate.

Soluții premium

Reinventează-ți drumul!

La Advantage Cars România, înțelegem că nevoile tale auto pot evolua în timp. Fie că dorești să actualizezi modelul actual al mașinii sau să accesezi rapid un capital, soluția noastră Buy Back este aici pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie.

Flexibilitate

Optează pentru Buy Back când consideri că este momentul potrivit pentru tine.

Avantajul tău

Valorizăm mașina ta la un preț corect, bazat pe evaluări detaliate.

Achiziție rapidă

Proces simplu și eficient, fără bătăi de cap sau întârzieri.

Consiliere

Te ghidăm la fiecare pas și ne asigurăm că ai toate informațiile de care ai nevoie.

Cum funcționează?

Cumpărăm autoturisme rulate, nu mai vechi de 2017 si maxim 150.000 km, reali la bord.

Plata autoturismului dvs. se va efectua in două zile lucrătoare de la emiterea documentației de vânzare.

Astfel, autoturismul pe care îl achiziționăm de la dvs., va constitui avans pentru un autoturism nou.

Efectuăm evaluare gratuită pentru autoturismul rulat pe care doriți să-l vindeți.

Oferim spații de expunere in parcul nostru (consignație).

Evaluăm autoturismul

După ce ne furnizezi detaliile mașinii tale, experții noștri vor efectua o evaluare cuprinzătoare pentru a determina valoarea corectă de piață. Ne mândrim cu oferirea unor cotații corecte și competitive.

Transmitem oferta

Îți vom prezenta cea mai bună ofertă pentru mașina ta, garantând o tranzacție transparentă și fără bătăi de cap. Prețurile sunt stabilite pe baza condiției mașinii, istoricului și cererii actuale de pe piață.

Facem achiziția

Dacă ești mulțumit de oferta noastră, procesul de Buy Back poate fi finalizat rapid. Ne ocupăm de toate detaliile administrative, iar tu vei primi plata în cel mai scurt timp posibil.

Oportunitate nouă

După ce ai vândut mașina în cadrul programului Buy Back, ai posibilitatea să explorezi cele mai noi oferte și modele din stocul nostru. Bucură-te de reduceri speciale și oferte exclusive ca apreciere pentru alegerea de a face afaceri cu noi.

Ghidare în tot procesul de achiziție!

Condiții necesare

Dorim să ne asigurăm că procesul Buy Back este simplu și transparent pentru toți clienții noștri. În acest sens, am stabilit câteva criterii esențiale pentru acceptarea autoturismului în cadrul programului nostru:

Cine deține autoturismul?

Mașina trebuie să fie în proprietatea vânzătorului. Dacă autoturismul este finanțat printr-un contract de finanțare, acesta trebuie să poată fi încheiat până la data predării.

Liber de sarcini

Este esențial ca autoturismul să fie liber de orice sarcini și să nu fie gajat. Ne dorim să evităm orice complicație juridică sau financiară ulterioară.

Rulaj și vechime

Autoturismul prezentat trebuie să aibă un rulaj real și să nu fie mai vechi de anul 2010. Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune vehicule și, prin urmare, dorim să ne asigurăm că vehiculele pe care le achiziționăm respectă standardele noastre de calitate.

Documente necesare

La finalizarea tranzacției, vânzătorul trebuie să prezinte radierii, fiscal conform contractului de vânzare-cumpărare. Acest pas garantează o încheiere corectă și legală a procesului de vânzare.

Ești pregătit să începi procesul?

Dacă ești interesat să afli mai multe despre programul Buy Back sau dorești să începi procesul, te invităm să ne contactezi sau să ne vizitezi. Echipa noastră este aici pentru a-ți oferi soluții premium adaptate nevoilor tale.

1. Informații de contact


2. Informații autoturism